QUI SOM

La posició de porter és la més específica dintre d’un equip de futbol, no només per les diferencies en el reglament, sinó per les exigències funcionals en el desenvolupament del joc i de la competició. Aquestes exigències diferenciadores necessiten un entrenament específic i coherent, que estiguin adequades a les demandes del joc actual i a les característiques individuals de cada porter. També hem de reconèixer que el porter és el gran oblidat dels entrenaments, només ens recordem de la importància del seu entrenament durant els partits i generalment quan té algun error que afecta a l’èxit de l’equip. Potser és per falta de material, per falta d’un tècnic especialitzat, per falta de temps, però el porter no rep el tracte que es mereix i necessita sinó que s’entrena com un jugador de camp més o pel voluntari, delegat o ajudant de torn que, amb molt bona voluntat, li fa quatre xuts, per després exigir-li a les competicions conceptes que no ha treballat a l’entrenament.
Tenint en compte tot això neix ZERO GOLS Escola de Porters amb la intenció de millorar el coneixement d’aquesta posició especifica, amb un caràcter formatiu sent un punt de trobada de joves porter de diferents clubs, edats i nivells.
Un espai on la formació de joves porters i el seu perfeccionament serà l’objectiu principal guiat per formadors especialitzats i amb anys d’experiència mitjançant una metodologia adequada a cada edat i nivell.

VISITANT Nº
  • 16.279 visitas
A %d blogueros les gusta esto: