METODOLOGIA

Els grups de treball no superaran els 6 porters per monitor.
Aquests grups, per edats, podrien variar, atès que ocasionalment el nivell no es correspon amb l’edat. Aquest criteri s’ha de tenir en compte per afavorir la bona dinàmica de les sessions i l’adequat aprenentatge del porter, tenint en compte les seves característiques individuals.

La metodologia aplicada estarà marcada per uns objectius i uns continguts concrets per cada grup.
Es crearan sessions adequades a l’etapa de formació dels porters.

Dintre de la metodologia de treball de l’entrenament de porters trobem diferents corrents:
• SITUACIONS ANALÍTIQUES: on intentem buscar la millora tècnica mitjançant repeticions i repeticions de continguts específics però desvinculats de situacions de joc. No hi ha presa de decisions i es realitza una automatització del gest tècnic concret.
• SITUACIONS MIXTES: a l’entrenament es donaran accions més properes a la competició on combinarem l’automatització del gest i la presa de decisions, major percepció de situacions variants.
• SITUACIONS GLOBALS: l’entrenament ajudarà a relacions coneixements dels joca amb la presa de decisions. A partir del treball en grup, majoritàriament.

Des del nostre punt de vista cada situació de treball ens servirà en moments diferents de la sessió. A més nombre d’estímuls augment de la riquesa gestual pel porter i major experiència que al final és el que ajuda a millorar al postres porters.

SESSIÓ ENTRENAMENT 1h o 1h30min
Durant les sessions seguirem una rutina força clara amb la que els porters aniran sentint més còmodes dia a dia.
Tenim tres BLOCS molt diferenciats:
• BLOC ESCALFAMENT: escalfament principalment amb jocs i activitats disteses on treballem el contingut tècnic o tàctic a treballar Durant la sessió. Posteriorment mitjançant un treball analític incidirem en qüestions tècniques.
• BLOC PRINCIPAL: a partir d’un treball mixte sobre qüestions tècniques / tàctiques / físiques segons els objectius plantejats.
• BLOC GLOBAL: situacions reals de joc, on podrem fixar-nos en parts tàctiques i observar si la presa de decisions, la velocitat gestual, la col•locació del porter són correctes

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: