JORNADA DEL PORTER 11 ABRIL

JORNADA PORTER SS.16-17.jpg

JORNADA DEL PORTER pensada exclusivament per vosaltres PORTERS i PORTERES.

Aprofitant la nostra col·laboració anual amb l’Escola de Furbol Gironès Sàbat, aquesta temporada ens em  engrescat en aquesta proposta nova per setmana santa. Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que realitzen els porters juntament amb l’Escola de Porters ZeroGols dintre del Gironès.

La JORNADA constarà 3 hores d’entrenament matinals per no baixar la forma (tranquils amb un petit descans), per preparar els tornejos d’aquesta Setmana Santa, per conèixer metodologies diferents, per estar amb companys i companyes com vosaltres amb bon ambient i amb monitors especialitzats.

9:oo a 9:30 ARRIBADA

10:30 a 13:30 ENTRENAMENT: treball per estacions on ens centrarem en diferents continguts tècnics, tàctics, amb presa de decisions i el més globals possibles.

13:30 a 14:00 RECOLLIDA

GRUPS REDUÏTS (Màx 6 PORTERS) PER NIVELL

CATEGORIES (de BENJAMI a  SENIOR)

Tant MASCULÍ com FEMENÍ.

MATERIAL NECESSARI: roba d’entrenament, impermeable (per si les mosques), ampolla aigua, estris de neteja per la posterior dutxa.

OBSEQUIS: SAMARRETA TÈCNICA I GUANTS MARCA RG

PREU 45€

+ INFORMACIÓ A 646084014

INSCRIPCIÓ RETORNAR A ZEROGOLS@GMAIL.COM AQUEST DOCUMENT (JORNADA SS) DEGUDAMENT OMPLERT I AMB LA DOCUMENTACIÓ ADJUNTA NECESSÀRIA JUNTAMENT AMB EL JUSTIFICANT DEL PAGAMENT.

 

 

Related Post

CAMPUS D’ESTIUCAMPUS D’ESTIU

UN ESTIU MÉS VOLEM PASSAR UNA SETMANA AMB VOSALTRES EN UNES INSTAL·LACIONS ESPECTACULARS I AMB LA MILLOR COMPANYIA. FENT ALLÒ QUE MÉS ENS AGRADA. DIVERTIR-NOS SOTA ELS TRES PALS. QUE NO T’HO EXPLIQUIN UN ALTRE COP. VINE A DIVERTIR-TE!

ACTIVITATS TEMPORADA 14-15ACTIVITATS TEMPORADA 14-15

PORTERS I PORTERES, ja tenim totes les activitats a punt aquesta temporada 14-15. La PRIMERA de totes i la que està en funcionament tota la temporada és l’ESCOLA ANUAL on podeu trobar entrenaments personalitzats en grups reduïts totes les setmanes en diferents dies i horaris. Tot a un preu molt

CAMPUS ANY NOU 2019CAMPUS ANY NOU 2019

  COMENCEM L’ANY FENT EL QUE MÉS ENS GRADA INSCRIPCIO CAMPUS ANY NOU 2019 PLACES LIMITADES FINS A COMPLETAR GRUPS. COM CADA NADAL BUSQUEM EL PORTER/A DEL FUTUR I RES MILLOR QUE UNA TROBADA DE PORTERS I PORTERES PER AQUESTES VACANCES. PERSONES QUE PENSEN I JUGUEN COM TU, AMB LES