II CAMPUS SETMANA SANTA

PORTERS I PORTERES,

INSCRIPCIONS OBERTES FINS A MITJANS DE MARÇ

Microsoft Word - II CAMPUS SEMANA SANTA.doc

Ja tenim aquí la segona edició del CAMPUS DE SETMANA SANTA que organitza ZEROGOLS a les instal·lacions de l’Atlètic Sant Ponç a Girona els dies 30-31 de març i 1-2 abril.

Vols millorar la teva possició amb bon ambient i amb un  treball coherent amb el que després et trobes al camp?

VINE AL CAMPUS HO PARAREM TOT

Dos entrenaments diaris amb treball de diferents continguts tècnico tàctics, el més reals possible a les situacions de partit.

Grups reduïts (4 a 6 porters) i per nivell.

Amb la inscripció dues samarretes i uns guants RG de regal

NO US HO DEIXEU ESCAPAR.

US ESPEREM

QUE NO US MARQUIN CAP GOL

Related Post

CAMPUS D’ESTIUCAMPUS D’ESTIU

UN ESTIU MÉS VOLEM PASSAR UNA SETMANA AMB VOSALTRES EN UNES INSTAL·LACIONS ESPECTACULARS I AMB LA MILLOR COMPANYIA. FENT ALLÒ QUE MÉS ENS AGRADA. DIVERTIR-NOS SOTA ELS TRES PALS. QUE NO T’HO EXPLIQUIN UN ALTRE COP. VINE A DIVERTIR-TE!

III CLÍNIC DE NADALIII CLÍNIC DE NADAL

Porters i porters ja tenim les inscripcions obertes pel CLÍNIC DE NADAL. Aprofiteu i paseu dos matins envoltats de companys i companyes com vosaltres amb els mateixos interessos i que gaudeixen quan es POSEN SOTA ELS TRES PALS. 28 i 29 de Desembre de 10:30h a 13:00h 2h d’entrenament treballant

INSCRIPCIONES ABIERTAS T.17-18INSCRIPCIONES ABIERTAS T.17-18

Abrimos el periodo de inscripción para la temporada 17-18. ZEROGOLS os ofrece la posibilidad de hacer una tecnificación personalizada con grupos reducidos y por niveles con una metodología diferente y diseñada solamente para vosotros y vosotras. Disponemos de diferentes sedes en diferentes días y horarios. Porteros y porteras de GIRONA,