ESCOLA ANUAL PER PORTERS A GIRONA 16-17

INSCRIPCIONS OBERTES PER LA TEMPORADA 16-17

ESCOLA DE PORTERS ZEROGOLS

ÚNICA ESCOLA DE PORTERS A LA CIUTAT DE GIRONA

El dia 5 de SETEMBRE  donem inici a una nova temporada de la nostra ESCOLA ANUAL DE PORTERS. Aquesta temporada 16-17 seguim creixent i podem oferir-vos els nostres serveis a GIRONA CIUTAT i a municipis diferents.

Quin millor reconeixement al treball realitzat que cada temporada s’afegeixin més clubs i porters externs a ZEROGOLS. Formem porters però abans formem persones.

Entrena amb el teu equip i perfecciona un dia a la setmana amb nosaltres,amb companys i companyes com tu, amb els mateixos interessos, amb la mateixa motivació i passió, defensar la porteria per sobre de tot.

Som diferents i necessitem entrenar de forma diferent amb entrenadors especialitzats i que entenguin el nostre punt de vista i les nostres preocupacions, que ens entrenin pel que ens demanen PARAR-HO TOT.

SEU CENTRAL GIRONÉS SÀBAT (dimarts i dimecres)

ALTRES SEUS:  VIDRERES (dilluns) i BESALÚ (dimarts). 

Recordem que el nostre tret diferenciador com ESCOLA DE PORTERS és el TRACTE INDIVIDUALITZAT  amb els porters, que primem la QUALITAT a la QUANTITAT (màxim 6 porters per grup) i que tenim ENTRENADORS ESPECIALITZATS, amb una TREBALL PROGRESSIU I ADEQUAT a cada edat, amb una METODOLOGIA diferent.

Per més informació podeu contactar amb nosaltres i us informarem de qualsevol dubte sobre l’Escola de Porters ZEROGOLS

METODOLOGIA, GRUPS, HORARIS, INSTAL·LACIONS, ENTRENADORS, ASSESSORAMENT, MATERIAL,  ETC.

inscripcio-escola-anual

Related Post

CAMPUS INTENSIU JULIOLCAMPUS INTENSIU JULIOL

ZERO GOLS us ofereix la possibilitat de no desconnectar del tot del que més us agrada. Veniu a passar les tardes amb nosaltres i poder posar-te sota els pals una altre vegada. 2 hores d’entrenament diari de 18 a 20h quan ja no fa tanta calor en uns bones instal·lacions

INSCRIPCIONES ABIERTAS T.17-18INSCRIPCIONES ABIERTAS T.17-18

Abrimos el periodo de inscripción para la temporada 17-18. ZEROGOLS os ofrece la posibilidad de hacer una tecnificación personalizada con grupos reducidos y por niveles con una metodología diferente y diseñada solamente para vosotros y vosotras. Disponemos de diferentes sedes en diferentes días y horarios. Porteros y porteras de GIRONA,

II CAMPUS SETMANA SANTAII CAMPUS SETMANA SANTA

PORTERS I PORTERES, INSCRIPCIONS OBERTES FINS A MITJANS DE MARÇ Ja tenim aquí la segona edició del CAMPUS DE SETMANA SANTA que organitza ZEROGOLS a les instal·lacions de l’Atlètic Sant Ponç a Girona els dies 30-31 de març i 1-2 abril. Vols millorar la teva possició amb bon ambient i