JORNADA DEL PORTER/A SETMANA SANTA

Veniu a passar una tarda amb nosaltres gaudint de la companyia de porters i porteres com vosaltres i experimentant la nostra metodologia.

Al Municipal de Sant Gregori de 16h a 19h farem activitats en grups reduïts enfocats a la millora de la tècnica del porter i les seves actuacions el dia del partit realitzant activitats el més properes al que es trobaran el dia de la competició.

Com cada temporada, per aquestes dates, us presentem i us animem a participar en la JORNADA DEL PORTER I LA PORTERA que organitzem el dia 6 d’ABRIL a la tarda (de 16 a 19h) al camp del SANT GREGORI.

PORTERS I PORTERES DE TOTES LES CATEGORIES I EDATS

NO US HO PERDEU. INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Les vacances de setmana santa ja estan al caure i els seus respectius tornejos.

Acabeu de fer una última sessió com us mereixeu.

UN ENTRENAMENT DIGNE DE LA VOSTRE POSICIÓ AMB COMPANYS I COMPANYES COM VOSALTRE AMB ELS MATEIXOS INTERESSOS I LA MATEIXA MOTIVACIÓ.

PARAR-HO TOT

La jornada constarà de diferents treballs tècnico tàctics per millorar els diferents aspectes que necessitem a la porteria i en el dia a dia del porter (velocitat, coordinació, pressa de decissions, lectura de trajectòries, blocatges, salts, estirades, refusos, desplaçaments, rellançaments, joc aeri, joc de peus, 1×1, jugades combinades, etc.)

15:30H ARRIBADA I VESTUARIS

16:00H PRESENTACIÓ MONITORS I GRUPS

16:15H ESCALFAMENT CONJUNT

16:30H INICI POSTES

18:45H FOTOGRAFIA DE GRUPS I DE LA JORNADA

19:00H FINAL DE LA JORNADA

MATERIAL NECESSARI PER LA JORNADA: BOTES, MITJONS, GUANTS, PANTALONS, SAMARRETA OFICIAL (NEGRA) I AMPOLLA D’AIGUA. ESTRIS DE NETEJA PER LA DUTXA DEL FINAL DE LA JORNADA.

OBSEQUI PELS PARTICIPANTS NOUS: SAMARRETA MÀNIGA CURTA OFICIAL 19-20 DE L’ESCOLA DE PORTERS ZEROGOLS

JORNADA DEL PORTER 18-19