SEMANA SANTA-JORNADA DEL PORTER/A

JORNADA SS

 

Veniu a passar una tarda amb nosaltres gaudint de la companyia de porters i porteres com vosaltres i experimentant la nostra metodologia.

Al Municipal de Sant Gregori de 16h a 19h farem activitats en grups reduïts enfocats a la millora de la tècnica del porter i les seves actuacions el dia del partit realitzant activitats el més properes al que es trobaran el dia de la competició.

INSCRIPCIO JORNADA

Com cada temporada, per aquestes dates, us presentem i us animem a participar en la JORNADA DEL PORTER I LA PORTERA que organitzem el dia 6 d’ABRIL a la tarda (de 16 a 19h) al camp del SANT GREGORI.

PORTERS I PORTERES DE TOTES LES CATEGORIES I EDATS

NO US HO PERDEU.

Les vacances de setmana santa ja estan al caure i els seus respectius tornejos.

Acabeu de fer una última sessió com us mereixeu.

FOTO SS

JORNADA SETMANA SANTA 18-19

IMG_9463

CAMPUS DE NADAL 19-20

UN ENTRENAMENT DIGNE DE LA VOSTRE POSICIÓ AMB COMPANYS I COMPANYES COM VOSALTRE AMB ELS MATEIXOS INTERESSOS I LA MATEIXA MOTIVACIÓ.

PARAR-HO TOT

La jornada constarà de diferents treballs tècnico tàctics per millorar els diferents aspectes que necessitem a la porteria i en el dia a dia del porter (velocitat, coordinació, pressa de decissions, lectura de trajectòries, blocatges, salts, estirades, refusos, desplaçaments, rellançaments, joc aeri, joc de peus, 1×1, jugades combinades, etc.)

15:30H ARRIBADA I VESTUARIS

16:00H PRESENTACIÓ MONITORS I GRUPS

16:15H ESCALFAMENT CONJUNT

16:30H INICI POSTES

18:45H FOTOGRAFIA DE GRUPS I DE LA JORNADA

19:00H FINAL DE LA JORNADA

MATERIAL NECESSARI PER LA JORNADA: BOTES, MITJONS, GUANTS, PANTALONS, SAMARRETA OFICIAL (NEGRA) I AMPOLLA D’AIGUA. ESTRIS DE NETEJA PER LA DUTXA DEL FINAL DE LA JORNADA.

OBSEQUI PELS PARTICIPANTS NOUS: SAMARRETA MÀNIGA CURTA OFICIAL 19-20 DE L’ESCOLA DE PORTERS ZEROGOLS

A %d blogueros les gusta esto: