ESCOLA ANUAL PER PORTERS A GIRONA 16-17

INSCRIPCIONS OBERTES PER LA TEMPORADA 16-17

ESCOLA DE PORTERS ZEROGOLS

ÚNICA ESCOLA DE PORTERS A LA CIUTAT DE GIRONA

El dia 5 de SETEMBRE  donem inici a una nova temporada de la nostra ESCOLA ANUAL DE PORTERS. Aquesta temporada 16-17 seguim creixent i podem oferir-vos els nostres serveis a GIRONA CIUTAT i a municipis diferents.

Quin millor reconeixement al treball realitzat que cada temporada s’afegeixin més clubs i porters externs a ZEROGOLS. Formem porters però abans formem persones.

Entrena amb el teu equip i perfecciona un dia a la setmana amb nosaltres,amb companys i companyes com tu, amb els mateixos interessos, amb la mateixa motivació i passió, defensar la porteria per sobre de tot.

Som diferents i necessitem entrenar de forma diferent amb entrenadors especialitzats i que entenguin el nostre punt de vista i les nostres preocupacions, que ens entrenin pel que ens demanen PARAR-HO TOT.

SEU CENTRAL GIRONÉS SÀBAT (dimarts i dimecres)

ALTRES SEUS:  VIDRERES (dilluns) i BESALÚ (dimarts). 

Recordem que el nostre tret diferenciador com ESCOLA DE PORTERS és el TRACTE INDIVIDUALITZAT  amb els porters, que primem la QUALITAT a la QUANTITAT (màxim 6 porters per grup) i que tenim ENTRENADORS ESPECIALITZATS, amb una TREBALL PROGRESSIU I ADEQUAT a cada edat, amb una METODOLOGIA diferent.

Per més informació podeu contactar amb nosaltres i us informarem de qualsevol dubte sobre l’Escola de Porters ZEROGOLS

METODOLOGIA, GRUPS, HORARIS, INSTAL·LACIONS, ENTRENADORS, ASSESSORAMENT, MATERIAL,  ETC.

inscripcio-escola-anual

Publicado en Sin categoría
A %d blogueros les gusta esto: